Καλάθι € 0

Το καλάθι σας είναι άδειο. Προσθέστε προϊόντα στο καλάθι και πραγματοποιήστε την παραγγελία σας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΙΣΤΑ
yoda
Γλυκά

Cheesecake με γιαούρτι

  • 6
  • 30'
  • 5,00 €
Δυσκολία: ΜΕΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΓΙΑΟΥΡΤΙ
Δροσερό cheesecake ψυγείου με γιαούρτι!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 250 γρ. μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
  • 100 γρ. αμυγδαλόψιχα
  • 1 κ.σ. κρυσταλλική στέβια
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 1 λεμόνι
  • 3 φύλλα ζελατίνας
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • 3 κ.σ. μέλι
ypografi
Cheesecake με γιαούρτι

Εκτέλεση

ZOOM
Αρχικά αλέθουμε τα μπισκότα, την αμυγδαλόψιχα και τη στέβια, τα οποία τα ανακατεύουμε με το βούτυρο και τα στρώνουμε σε μία φόρμα δαχτυλίδι
Ενώ παγώνουμε τη φόρμα με την βάση για 10 λεπτά, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή, προσθέτουμε το μέλι, το γιαούρτι το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά
Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνας για 10 λεπτά σε κρύο νερό, αφού τα στύψουμε, τα διαλύουμε σε 2 κ.σ. βραστό νερό, ρίχνουμε τη διαλυμένη ζελατίνη στο παραπάνω μείγμα, ανακατεύοντας, να πάει παντού
Προσθέτουμε το αφράτο μείγμα γιαουρτιού στο μπισκότο, το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει, γαρνίρουμε με μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη